"Siebers Woonstoffen maakt van uw huis een thuis."

Met meer dan 60 jaar ervaring weet Siebers Woonstoffen een creatieve invulling te geven aan al uw woonwensen. 

De kracht zit in onze rijke collectie waarbij we materialen, functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden.

Onze producten

Overgordijnen

Overgordijnen brengen sfeer en warmte in ieder interieur. Ervaar de rijkdom en luxe, creëer je persoonlijke tijdloze, natuurlijke, moderne of chique uitstraling.

Transparanten

Transparanten in ijswit, zachte kalktinten, subtiel parelmoer, kleur, diepzwart, brons of zilver sprankelend voor uw raam. Een harmoniërende collectie die glanzende linnens elegant mixt met rijkelijk klassieke dessins.

Binnen zonwering

Wij laten ons voor een groot deel beïnvloeden door de temperatuur en het licht. De ontelbare mogelijkheden, zoals horizontale jaloezieen, duette’s, plisse’s, rolgordijnen, vouwgordijnen ontbreken zeker niet in onze collectie.

PVC vloer

PVC, kies voor een goed advies, een perfecte kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en een prachtig eindresultaat.

Tapijt & vinyl

Omdat mensen steeds meer op zoek zijn naar schoonheid, elegantie, comfort en duurzaamheid hebben wij een collectie in tapijt/tapijten en vinyl die akoestisch, warm, kleurrijk en toonaangevend zijn.

Behang

De prachtige behangcollectie karakteristiek, eenvoudig, sierlijk, strak en klassiek geeft uw interieur stijl. Wandbekleding van geborduurde zijde of handgemaakte bekleding uit Afrika behoort ook tot de mogelijkheden uw huis sfeer en klasse te laten ademen.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Het eerste contact

Design

Inmeten & op maat maken

Instalatie

WOONINSPIRATIE

Industrieel

industrieel
poging

Modern

Modern
poging

Landelijk

landelijk
poging

Hotel chique

hotel chique2
poging